Storbritannias casestudie: Meriidian legger til Hi Res Audio Magic til Mayfair Mansion

Meridian Audio har samarbeidet med Hertfordshire-baserte Home Theatre Specialists Prestige Audio for å lage den største HI Res-lydopplevelsen i medierommet, og barns TV-rom , av et overdådig syv-etasjes familiehjem i hjertet av Londons Mayfair.

“Det var klart fra begynnelsen av prosjektet at opplevelsen var det mest avgjørende aspektet for klienten,” sier Russell Bryce fra Prestige Audio. ”Men vi trengte også å ta hensyn til den korte prosjektet og begrensningene for installasjon, på grunn av kostnadene for møbler og kunstverk i rommet. Meridian leverte den største lydopplevelsen av medierom som var enkel å installere og leverer en fenomenalt autentisk lyd. Etter en helt stressfri installasjon var vi begeistret for resultatet, rommet høres ekstraordinært ut og klienten kunne ikke være lykkeligere. ”

I det viktigste medierommet leverte Meridian to spesialutgave DSP8000 Digital Active Loudspeakers for å levere venstre og ideelle kanallyd, plassert på hver side av 100 tommers Sony TV. DSP8000 SES leverer en bemerkelsesverdig kraftig lyd, i stand til ikke bare å formidle dramaet og spenningen i en actionscene, men tilfører virkelig dybde til roligere, mye mer rolige øyeblikk. Høyttalerenes skreddersydde finish i Silver, RAL 860-m, sørger for at paret smelter perfekt sammen i interiørdesignet i rommet, og ser like mye ut et kunstverk som klientens betydelige samling på skjermen.

En DSP7200SE Center Channel-høyttaler er plassert under Sony 100 Inch 4K TV i en skreddersydd enhet, og to DSW-under-woofere er plassert på hver side av rommet i skreddersydde skap med ventilasjon. Fire DSP320-talls forsyning i tak lyd med fargematchede griller for å blande uanstrengt i taket, kledd i glamorøst Alcantara-stoff for å hjelpe til med romkustikken.

Den grunne profilen og innovative utformingen av DSP320 høyttalere gjorde det mulig for prestisje lyd å spesifisere et diskret alternativ som blandet seg inn i interiørdesignet i rommet. DSP320 består av alt systemets elektronikk innen 300 mm kvadrat og 100 mm dyp kabinett, inkludert digitale lydomformere og to integrerte, kraftige 80W-klasseforsterkere for bredt rekkevidde og bassdrivere. Dette indikerer at DSP320, som med alle Meridian høyttalere, fjerner behovet for en forsterker i stativet, noe som ikke bare reduserer kompleksiteten i installasjonen, men også reduserer krav til kraft og termisk styring og forbedrer systemets pålitelighet.

Prestige Audio spesifiserte Meridians HD621 lydprosessor for å levere koblingen mellom Blu-Ray Player, Sky TV Box og Apple TV til Meridian-systemet, samt sikre at lyd og video forblir best i synkronisering. Meridian 861, som også er installert i rommet, sørger for at HI Res lydforestilling og Meridian Room-korreksjon, og leverer den ytterste filmopplevelsen.

Mens hele familien kan glede seg over film sammen i det større mediesrommet, har barna sin egen plass i et tilstøtende rom for å spille videospill og glede seg over film med vennene sine. Klienten ønsket at rommet skulle være en morsom, og sparke tilbake plassen som fremdeles ville levere en fantastisk lyd og visuell opplevelse for barna. Med en 85 tommers Samsung TV med en Apple TV, Blu-ray-spiller, Sky Box og, selvfølgelig, spillkonsoller, kommer rommet også med et fullt meridian lydsystem.

Prestige Audio spesifiserte tre Meridian DSP3300 høyttalere som skal installeres i et skap under TV -en, og leverte venstre, midt og ideell kanallyd, med to DSP3300 -er plassert i skap på bakveggen for å levere den bakre kanallyden. En DSW-under-woofer er skjult i et skreddersydd skap med ventilasjon. Meridians teknologi overgikk langt klientens forventninger til systemet, og sørget for at barna har en fantastisk opplevelse mens de spiller eller nyter filmer.

meridian.co.uk: www.prestigeaudio.co.uk

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *