Cortexa Technology lanserer nytt hjemmeautomatiseringssystem

Her er et interessant nytt hjemmeautomatiseringssystem som lover å bringe smarte hjemmekontroller som tidligere bare var glade for av de rike og berømte, til rekkevidden til resten av oss.

“Hjemmeautomatisering burde være like tilgjengelig, kostnadseffektiv og like enkelt å bruke som andre undersystemer i hjemmet, som sentral varme og luft,” sier Joe Doran, Cortexas CTO. “Et intelligent automatiseringssystem gir mye mer enn bekvemmelighet, sikkerhet og sikkerhet og trygghet. På lang sikt, når det tilpasser seg husholdningenes praksis, kan det også redusere energikostnadene betydelig gjennom smartere styring av høye forbrukssystemer. ”

Til nå har hjemmeautomatiseringssystemer vært notorisk kompliserte, ved bruk av en kombinasjon av proprietære og tilpassede programvare og maskinvarekomponenter. Cortexa forenklet systemet sitt ved å gjøre brukergrensesnittet så enkelt å bruke at huseieren kan programmere systemet selv og gjøre justeringer etter hvert som behovet oppstår. Programvaren integreres i de vanligste undersystemplattformene og forbedres hver uke med kunder som får helt gratis oppgraderinger. De viktige elementene i et Cortexa -hjemmeautomatiseringssystem inkluderer:

Cortexa 7201 Hjemmeautomatiseringskontroller: Denne maskinvaren i bokstørrelse er hjernen i systemet og er programmert for å kontrollere undersystemene og enhetene i hjemmet.

In-vegg, mobil berøringsskjerm, TV-modul, PC: Enhver av disse enhetene lar brukeren få tilgang til cortexa-systemet på den måten de velger, og gir både fleksibilitet og brukervennlighet med kjente, grafiske grensesnitt.

Sikker internettilgang til Cortexa -systemet ditt: Ved hjelp av en konvensjonell nettleser kan huseieren sikkert få tilgang til hjemmet sitt og se en skjerm som er identisk med den som brukes hjemme. Det er ingen ekstra månedlig avgift for internettilgang til hjemmet.

Komponent- og undersystemenheter: Et utvalg av “smarte” brytere og kontrollere erstatter eller fester seg til belysning, vanning, lyd/video, varme og luft og andre hjemmesystemer, slik at de kan samhandle med cortexa “hjernen” (kontroller ).

Foreløpig markedsfører Cortexa systemene gjennom allianser med hjemmebyggere og installatører av hjemmeautomatisering og ved markedsføring direkte til enkeltpersoner.

Ledere i Cortexa ser for seg å styrke etterspørselen etter forenklede tjenester for å administrere smarte systemer, som oppvarming og kjøling, og de forskjellige kablede og trådløse teknologiene som brukes i hjemmet. Når bredbåndsinternett blir allestedsnærværende og muliggjør mye mer applikasjoner, blir hjemmeautomatisering pålagt å støtte livsstilen vår. For huseiere blir muligheten til å styre hjemmet sitt like essensielt som planløsningen og avslutte, ”legger Martin til.

Les hele pressemeldingen: cortexatechnology.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *