Innbygd automatisering kunngjør MPanel TouchScreen

“Embedded Automation, lanserte MPanel, det nyeste medlemmet av MHOME -produktfamilien. MPanel er en veggmonterbar berøringsskjerm, som fungerer som en enhetlig kontrollportal for ditt “digitale hjem”. Med MPanel kan huseiere kontrollere digital musikk i rommet, administrere hjemmets belysning og klimainnstillinger, eller se og justere sikkerhets- og overvåkningssystemer.

Innbygd automatisering vil levere live demonstrasjoner av MPanel i demo-smug (rom 240A) på Electronic House Expo (EHX), som går fra 13. til 15. mars 2008 i Orlando, Florida.

MPanels gjennombruddsdesign passer sømløst i hjem med en IP -infrastruktur. MPanel integreres enkelt i hjem ved å bruke eller vurdere Microsoft Windows Media Center eller Windows Home Server Technologies.

MPanel gir et enkelt brukergrensesnitt for digitale medier og hjemmekontroll: MPanels digitale mediegrensesnitt lar det streame musikk fra hvilken som helst datamaskin eller lagring i ditt lokale nettverk og spiller det gjennom ombordforsterkeren til vedlagte høyttalere. MPanels digitale hjemmegrensesnitt kan koble seg til enhver MCONTROL -installasjon for å tillate live status og kontroll av belysning, klimakontroll, sikkerhetssystem, overvåkningskameraer, lyd/visuelle komponenter og tilpassede makroer.

MPanel er enkel og økonomisk å installere: i motsetning til andre lydsystemer med hele hjemmet som krever kontroll- og lydkabler som skal kobles til en sentral kilde og deretter distribueres til hvert rom, krever MPanel en enkelt Ethernet-kabel til nettverksnav. Ethernet -kabelen gir tilgang til digitale medier og kan eventuelt fungere som den viktigste kraftkilden for enheten. In-rom eller takhøyttalere kobles direkte til mPanel. Videre gjør MPanels raske og robuste 4-punkts hund-ben monteringssystem og magnetisk frontpanel installasjon til et blunk.

MPanel er enkel å bruke og konfigurere: MPanel har en stor 7 ”(800 × 480) berøringsskjerm, integrert nettverk og et amplifiseringssystem ombord. Ved å bruke en konvensjonell Ethernet-kabel og kraft over Ethernet (POE), gir MPanels amplifiseringssystem ombord opptil 20 watt per kanal med 4 ohm-ytterligere watt er tilgjengelig med en tilleggsmodul. MPanels bittesmå veggfotavtrykk (5,5 ”x 7,75”) og lavprofilert frontplate lar den monteres på praktisk talt alle steder i et hjem. Mens en enkelt mPanel er et fantastisk tillegg til hytter eller små hjem, kan flere mPanels installeres i større hjem.

“Vi har sett et enormt behov fra kundegrunnlaget vårt for en integrert digital hjemmebrukergrensesnittplattform. Denne etterspørselen blir drevet av kunder som sentraliserer både deres digitale medier og deres hjemmekontrollfunksjoner, men på jakt etter en praktisk, rett frem og økonomisk måte å få tilgang til denne infrastrukturen, sier Ted S. Singh, administrerende direktør for innebygd automatisering. “MPanel løser dette problemet ved å integrere et kontrollgrensesnitt (for å kommunisere til digitale medier og automatiseringsservere) med en strøm over Ethernet (POE) ryggraden og et lydforsterkningssystem. Med disse varene sammen i en praktisk plattform, blir MPanel en perfekt løsning for hovedinnganger, kjøkken, rekreasjonsrom og dekket utendørs dekk som trenger en metode for å få tilgang til digital musikk og hjemmekontroll. ”

“Som en del av denne løsningen har vi nå portert Mcontrol for å kjøre på Windows CE -plattformer,” sa Ted S. Singh. “Dette lar oss nå utvide Mcontrol til andre innebygde berøringspaneler.”

MPanel vil være tilgjengelig i begrensede mengder i 2. kvartal 2008, med full tilgjengelighet i 3. kvartal 2008. Tilpassede frontpaneler er tilgjengelige under OEM-avtaler. ”

www.embeddedautomation.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *