Farvel Keys-Yale lanserer ‘Smarter’ Z-Wave Lock

Yale håper dagene med å bekymre deg for at du har glemt nøklene dine er over, med lanseringen av den nye nøkkelfrie tilkoblede Z-Wave Smart Lock.

Denne nye Smart Lock lar deg få tilgang til hjemmet ditt eksternt, med muligheten til å bruke en PIN -kode, Essential Card, Essential Tag, Remote FOB eller til og med en smarttelefon når du er koblet til hjemmeautomatiseringssystemet.

Kompatibel med enten en Z-Wave trådløs modul eller en Yale trådløs modul, utgjør den nøkkelfrie tilkoblede delen av en total smarthusløsning.

Yale-modulen lar brukere koble låsen til Yale smarttelefonalarm og CCTV-systemer, som deretter kan kontrolleres gjennom den helt gratis Yale-appen, mens Z-Wave-modulen gir mulighet for tilkobling med kompatible smarthussystemer.

David Herbert, selskapsutviklingsdirektør for Yale Smart Living, sa:

“Den nøkkelfrie tilkoblede er den andre smarte låsen som blir med vår familie av tilkoblede produkter i Yale Smart Living Range. Denne nye utgaven er en ideell smart sikkerhets- og sikkerhetstjeneste for tre dører og kompletterer Yale KeyFree Connected -modellen, som passer PVC og komposittdører. Smart Living Range er utviklet for å gi brukerne full kontroll over sikkerheten og sikkerheten til hjemmet, som igjen kommer med trygghet. ”

Den nøkkelfrie tilkoblede smartlåsen kan raskt og enkelt monteres på de fleste veddører med en 60 mm baksidssett nattlatch. Tilgjengelig for kjøp fra midten av august (RRP £ 150).

www.yalesmartliving.co.uk: Yale KeyFree tilkoblet

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *