BBC kunngjør iPlayer på Wii

for noen minutter siden BBC kunngjorde at det er gjort en avtale med Nintendo for å la Wii Games -konsollen streame iPlayer -programmering til TV -er over hele Storbritannia! En grunnleggende versjon av spilleren er tilgjengelig i dag med en mye mer polert versjon å følge.

Oppdateringsinstruksjoner for å aktivere iPlayer på Wii er nå publisert på BBC -nettstedet. Det ser ut til at dette innebærer å betale £ 3,50 for å legge til internettkanalen, selv om BBC håper å finne en vei rundt dette i fremtiden …

“På Wii må du først installere internettkanalen, som koster 500 Wii -poeng, eller ca. £ 3,50 (dessverre er det ikke noe alternativ å måtte kjøpe Wii Internet Channel for iPlayer nettstedstilgang på dette tidspunktet – men senere håper vi å kunne få iPlayer på Wii uten at dette kjøpet er nødvendig). Etter at du har installert internettkanalen, bla gjennom www.bbc.co.uk/iplayer, finn ditt foretrukne program og hit play. Programmet burde spille umiddelbart ”. Les fulle instruksjoner her

“Nedlasting og streamingtjeneste som lar folk fange opp BBC -programmer vil snart være en kanal på den enormt populære spillkonsollen. Tidlige versjoner av tjenesten vil være tilgjengelige fra 9. april, men mye mer polert programvare vil bli utgitt når tjenesten er utviklet. Nyheten kommer da BBC avslører en bratt økning i antall mennesker som bruker iPlayer.

Fast selger “BBCs innhenting av TV-tjenesten kan nå nås på et forbedrende antall forskjellige plattformer-fra nett- og bærbare enheter til spillkonsoller,” sa Erik Huggers, BBCs gruppekontroller for fremtidige medier og teknologi, og kunngjorde avtalen i En tale på MIPTV-Milia-konferansen i Cannes. Han la til at iPlayer også snart vil være tilgjengelig på TV.

IPlayer på Wii blir for tiden evaluert, og BBC regner med å gi ut mye flere testversjoner i slutten av 2008. En tidlig versjon av tjenesten er tilgjengelig fra 9. april. Det er bare tilgjengelig i Storbritannia til lisensavgift.

IPlayer vil være tilgjengelig via internettkanalen på Wii -konsollen. BBC sa at en melding vil bli sendt til Wii -eiere for å varsle dem om tilgjengeligheten. Nyheten kommer når BBC slipper de siste se -figurene for iPlayer.

I mars 2008 ble mye mer enn 17,2 millioner forespørsler om å laste ned eller streame BBC -programmer laget gjennom iPlayer. Dette er opp 25% i forrige måned og innebærer at mye mer enn 42 millioner programmer har blitt åpnet gjennom iPlayer fordi lanseringen av julen 2007.

Nintendos Wii har raskt blitt verdens mange populære konsoll, for det meste takket være den innovative bevegelsesfølsomme kontrolleren. I Storbritannia har det blitt den raskest solgte konsollen hver som skifter mye mer enn en million enheter på bare 38 uker etter å ha vært i salg. BBC er fremdeles i Loggerheads med Internett-selskaper (ISP-er) om hvem som burde betale for ekstra nettverkskostnader fra TV-tjenesten on-demand. Internett -leverandører sier at iPlayer legger belastning på nettverkene sine, som må oppdateres for å takle. ”

Kilde: News.bbc.co.uk [takk Steve]

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *