Automatisert Home 2.0-#29 Amina Unnotiserbare høyttalere-Del 2 Subwoofer på Kitchen Island

I del 1 av våre Amina Unnrotable Speakers Review Jeg så på sjåførene i veggen som vi pusset over under vår første løsning.

Frekvensreaksjonen deres bunner ut ved 75 Hz, men vi ønsket å gå lavere og amina parer dem med en rekke subwoofere som også er skjult.

Kitchen Island Subwoofer

Vi valgte ALF80-modellen, den mellomstore enheten i serien, en 150W passiv sub som bruker et fjerde kjøpsbandpassdesign og dekker 36Hz-120Hz.

Den 5 ½ ”sjåføren har tvillingspoler, som hver har en 8 ohm belastning. Den veier inn på rundt 9 kg og trinn 605mm x 270 mm x 156mm – trenger en plass med en minimum dybde på 158mm å montere inne.

Disse skapene kan være skjult inne i vegger og tak, men med en stor kjøkkenøy med et nyttig tomrom, valgte vi å passe våre der i stedet. Blant tjenestene vi løp opp på øya var denne lilla 14/2 høyttalerkabel -tv for suben.

Kabinettet ble lagt på gulvet inne i øya på gummiføttene. Du må lufte bassporten inn i rommet ditt, og enheten har en enhet 3 forskjellige utsalgssteder, en hver på siden, enden og fronten.

Du velger den som står overfor den beste retningen for installasjonen din og fjerner deretter dekselet fra ansiktet og åpne et 56 mm hull inn i rommet for porten.

Et hull ble kuttet i øya kickbrettet vårt og et ventiledningsdeksel i rustfritt stål som brukes til å matche det så nært som mulig.

Subwooferen er koblet til den samme 12-kanals forsterkeren i racket vårt som driver resten av Loxone-lydoppsettet vårt.

Balanseringsloven

Disse panelene i vårt hvelvede tak har mye mer til felles med et musikkinstrument enn en konvensjonell kjeglehøyttaler.

Vibrasjonspanelteknologi gjør det mulig å erstatte en høyttalerkegle av et flatt panel. Dette skaper en kompleks serie ‘innstilte’ overflatevibrasjoner som genererer akustisk energi. Dette ligner veldig på måten et akustisk musikkinstrument fungerer på.

I motsetning til normale høyttalerkegler, bruker Amina Unnotiserbare høyttalere distribuert modus høyttaler (DML) teknologi og skaper et halvkuleformet spredningsmønster best på tvers av høyttalerne frekvensområdet.

Den lyddispersjonsvinkelen på 180 grader innebærer ingen mye mer singel lyttesøt, i stedet en romfyllingslyd som kan glede seg over hvor som helst i fjøset vårt.

Lyden fra sjåførene i veggen er lys i naturen, så jeg vil si at tillegg av en subwoofer vil være preferansen for mange folks lyttesmaker. Våre Amina-eksperter fra Epitome Living gjorde en fantastisk jobb med å balansere nivåene mellom panelene i veggen og suben for å forlate oss med den rike varme lyden jeg alltid ønsker, spesielt når jeg lytter til elektronisk musikk.

Rene linjer, skjulte egenskaper

Nå er fjøset kontinuerlig fylt med våre foretrukne spillelister, og om det er noen akustiske Joan Armatrading, Deadmau5 Blasting eller London Grammar for søndag morgen chilling, det høres alltid fantastisk ut.

Amina produserer en rekke spesialistprodukter av høy kvalitet som alle er dekket av 10 års garanti når den er installert av en godkjent forhandler.

Hvis du bygger ditt drømmehus og vil ha litt kvalitetslyd uten rotet, må du ikke se lenger.

Aminasound.com

Husk å sjekke Instagramen vår for å følge prosjektet, lese resten av det automatiserte Home 2.0-bloggmeldingene og finne lenkene til alle produktene vi har brukt i vår selvbygging.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
LinkedIn.
Pinterest5
E-post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *