2011 Showhome Diy Event

Den andre stilen lørdagsarrangementet på Princess Margaret Welcome House Sweepstakes 2011 Oakville Showhome tok beliggenhet sist helg. DIY -fans pakket inn i det romslige klesvasken så vel som håndverksplass for å se Cameron MacNeil demonstrere noen få enkle jobber med IKEA Rep Andrea Mills samt H&H Style Professional Reiko Caron.

De ga en lampeskjerm et nytt utseende ved å bruke fargerikt bånd – en enkel jobb som kan endres avhengig av rommets fargevalg. (Eller prøv et av disse utseende!)

Cameron ga deretter denne avføringen tre forskjellige stiler ved hjelp av trim, dusker samt bånd – listig, så vel som ekstremt billig!

Cubbies ble også gitt et tilpasset preg: støttet med rester av bakgrunnsbilder, gressklut og til og med et kart.

Arrangementene på årets showhome har vært ekstremt populære, i tillegg til at registrering for oppholdsarrangementene er stengt, men du kan fremdeles gå til årets stunner fra kl. til 8 p.m. på hverdager, samt kl. 12.00 til 17.00. i helgene så vel som høytider. Det er verdt turen til Oakville, Ontario for å se magasinsidene i oktober 2011 komme til live. Hvis det er så godt langt fra der du bor, kan du se våre på internett -TV -turene. Du kan også se noen få av de besøkende vi har hatt på showhome i dette galleriet.

For din mulighet til å vinne årets Grand Prize Showhome, bestill billettene dine nå – billettene er allerede over 50% solgt! I tillegg, hvis du bestiller billettene dine før den tidlige Bird -billettfristen, midnatt 3. november, kan du vinne en Ferrari i 2012.

Fotokreditter: Lauren Petroff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *