Ny Danfoss LC13 Z-Wave Thermostatic Radiator Valve

Danfoss har introdusert en ny versjon av sin Z-Wave Radiator Thermostat. £ 60 LC13 TRV har oppgradert firmware for forbedret nettverkssort, samt løser et problem med Vera House Automation Controllers …

Danfoss har gitt ut en ny Z-Wave Radiator Thermostat (TRV) for 2014. Danfoss LC-13 (014G0013) har alle funksjonene i den forrige versjonen, men har oppdatert firmwarebasert den nye Z-Wave v4.5 SDK.

Den nye firmware innebærer at Danfoss TRV har mye bedre Z-Wave Network-stabilitet så vel som forbedret trådløst rekkevidde. Disse firmwareforbedringene løser de nylige problemene med kontrollere som Vera, der TRV gikk i ‘Panic’ -modus samt sluttet å samhandle med Z-Wave Network. Tjenesten til dette problemet var å nedgradere Vera til en tidligere versjon av Z-Wave firmware. Den nye versjonen av Danfoss TRV løser dette problemet, slik at du kan fortsette å bruke Veras nyeste versjon av firmware.

Danfoss TRV lar deg administrere temperaturen til alle typer radiatorer, den inkluderer adaptere for å sikre at den kan monteres til praktisk talt alle grunnleggende radiatorer. Du kan deretter administrere settpunktet (temperaturen som radiatoren er av/på) trådløst gjennom Z-bølge eller håndbok ved å bruke knappene samt LCD på TRV.

184 anmeldelser

Living Link 014G0013 Z-Wave Radiator Valve Thermostat (LC-13)
innendørs radiator varm kontroll
LCD -skjerm for tilstandsdisplay
Trådløst

Kjøp på Amazon

www.danfoss.com: Tilbudt fra Amazon

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *