#23: MO hus, MO -problemer?

Nå som klokkene dine har falt tilbake for sommertid (og hvis du har barn, var de opp ekstra tidlig – yay!), La oss dykke ned i shownotatene for episode nr. 23 av Young House Love har en podcast. Denne ukens episode kommer på deg fra et hotellrom i Baltimore, og vi svarer på tre innringere som søker hjemmelaterte oppdateringer (fra hvordan ting holder opp år senere til om det var et sjokk å gå fra et mindre ranch-stil hjem til en større to-etasjers en). Sherry feirer også * nesten * som forutsier en 2017-farge på året, John blir emosjonell over en annen podcast, og vi deler hvorfor det er spesielt nervepirrende for å gjøre DIY på kamera. Å, og til ære for valgdagen tar quizen vår en overraskende politisk vending.

Du kan laste ned denne episoden fra iTunes, Google Play, Stitcher og Tunein Radio – eller høre på den nedenfor! Bruk deretter denne siden til å sjekke ut koblinger, notater eller bilder som vi refererte til.

Hva er nytt
Våre favorittvideoer

Soverommet vårt: 10 måneder i
Her er en titt på fremgang på soverommet vårt, ti måneder etter flytting. Vi har omorganisert litt og laget et skap (til slutt!) Ut av en tom vegg.

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 28 sekunder

Neste
Beach House Backyard Tour
02:07

Bo
00:25
02:03
01:03

Over er et skudd fra vår arkitekturutflukt i Chicago. Det er det vakre kultursenteret i Chicago og det enorme Tiffany Glass Dome (sammen med noen hjerteøyde bloggere som knipser bilder).

Nedenfor er Sherrys skudd av vårt søte innspillingsoppsett på hotellrommet vårt i Baltimore. Legg merke til det fancy lyddempende laget på bordet (Bathmat) og datamaskinens profesjonelle kvalitet (BED).

Oppdater

Du kan lytte tilbake til vår What’s Not Quiz i episode 17 der vi tenkte på hva Benjamin Moore kan nevne dets Color of the Year i 2017.

Og her kan du lese mye mer om deres faktiske valg, Shadow.

Hva er det ikke

Vel, vi har deg dekket hvis du vil bla gjennom hele Pottery Barn’s sofaer og pusse opp visepresidentene i USA via Wikipedia.

Lytter ringer

Bildet over viser før og etter av trappeløperen vår. Og her er en lenke til selve teppet sammen med vårt originale innlegg om hvordan vi installerte det.

Hvis du ikke er kjent med våre tre hjem, kan du utflukke dem hver her: første, andre og aktuelle.

Du kan også se røffe planløsninger for hvert av dem i disse innleggene: Første hus, andre hus, nåværende hus

Og nedenfor er et skudd av kjøkkenløperen vår, som vi er ganske gale på (eggtoleransen gjorde bare kjærligheten vår sterkere). Det er fra Ballard Designs.

Vi graver

Her er den daglige kalenderen fra det sosiale trykkstudioet vi begge er utrolig.

Og sjekk absolutt svaret hele podcasten. De to episodene jeg påpekte var #79 Kid in Photo og #50 The Cathedral, som du kan høre på nedenfor:

PSST- prøver å finne noe vi har gravd i en tidligere episode, men ikke husker du hvilke shownotater du skal klikke på? Vel, her er en mesterliste over alt vi har gravd fra alle tidligere episoder.

Besøk westelm.com/yhl for å lære mye mer om deres design for å påvirke programmet, og gå inn i YHL15 i kassen for å få 15% avslag på neste kjøp. Og til deg kan du se videoen vi likte i løpet av denne ukens episode om kurvvevere i Phillippines.

*Dette innlegget består av tilknyttede lenker*

Flere artikler fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *