Elgato introduserer Eyetv V3

Nylig på Automated House Towers, fikk vi en ny 24 ″ iMac for kjøkkenet. Da det dukket opp, la vi til den fantastiske EYETV 250 pluss USB -analogen, så vel som DVB TV -tunerboksen, så vel som vi klarte å ta ut den store gamle CRT -telefonen vi hadde der inne.

Elgato har nettopp gitt ut V3 av EYETV -programvaren med en ny brukergrensesnitt, samt gode tilbud med nye funksjoner. Digmo har nettopp publisert evalueringen av programvaren.

“Automatiserte opptak som bruker den innebygde elektroniske programguiden (EPG) er forlenget uttømmende: en ny, intelligent bla-funksjon lar EYETV 3 individer integrere flere bla gjennom krav til finjusterte EPG-søk. Søk kan reddes som kloke guider.

Disse dukker opp i programvinduets sidefelt så vel som oppdatering på flyet, som en lagret bla i Mac OS X 10.5. Bla gjennom resultater kan eventuelt registreres automatisk. Enkeltpersoner kan på samme måte spesifisere nøyaktig hvor mange av disse innspillingene de ønsker å oppbevare i EYETV -arkivene sine, ligner på podcastabonnement i iTunes.

Dette er en fantastisk funksjon, ikke bare for å spille inn hele serien med programmer, men vi har satt en klok guide for å spille inn alt med et favoritt rockeband i tillegg til at de dukket opp på Jules Holland! Systemet fungerer virkelig.

Redigeringsprogrammer for å eliminere annonser osv. Er nå enda enklere på EYETV 3.0 Videoredigereren er integrert i spillervinduet som et overlegg, og trenger ikke lenger enkeltpersoner for å gå ut av spillervinduet for å kutte så vel som avlingsopptak. ”

Les hele evalueringen her – www.digmo.co.uk: [elgato.com]

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *