Når været blir varmt, er det en glede å se friluftslivet blomstre igjen. Jeg ønsket å ta med noen få blomster innendørs, men det kan være vanskelig å finne et hjørne for en gruppe potteplanter. Så jeg tok en beslutning om å gjøre en brukt skuff til et bord for å vise stueplanter. Dette er hvordan:

Materialer og verktøy

Skuff (ved hjelp av en skuff med høye sider indikerer at planter er mindre sannsynlig å bli slått over)

Uteplass eller bordbase (se etter et bord med en attraktiv base, med tanke på at du fjerner toppen)

Bore

Blyant

Treskruer

Oljeklut (for å feste bunnen av skuffen fra fuktighet)

Saks

Dobbeltsidig tape

1. Finn skuff

Treskuffen min var et heldig funn på gaten. Se etter dem på loppemarkeder, eller stjel en skuff fra en kommode henvist til kjelleren.

2. Velg og prep bord

Når du har en skuff, finn et bord med en base som har de samme dimensjonene eller er litt mindre, så den vil støtte vekten til både skuffen og de potteplanter, men ikke stikker ut fra under. Jeg brukte et uteplass med en spaltet tretopp og sammenleggbare metallben. Skru av (eller fjern på annen måte) bordplaten fra basen.

3. Fest skuffen

Snu skuffen opp ned og legg bordbunnen opp ned på toppen. Planlegg å legge en skrue i hvert hjørne; Merk hulls plassering med en blyant og bore pilothull i bunnen av skuffen (uten dem kan treverket sprekke). (Bunnen min hadde en metallskinne med hull for skruene som festet toppen, så jeg merket ganske enkelt hullene.) Fest skuffen til bordbunnen med nye treskruer, og pass på at skruene er kortere enn tykkelsen på skuffens tre . Vri oppsettet av tabellen ideell side opp.

4. Linjeskuffen

Skjær et stykke oljeklut til dimensjonene på innsiden av skuffen. trygg den inne i skuffen ved hjelp av tosidig tape. Fyll skuffen med planter og nyt.

Få mye mer DIY og ideer til hjemmeforbedring i vår guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *