7 forslag for å få en grønnere organisk hage

For et par måneder tilbake kom jeg over en kort artikkel i menns helse og velvære kalt “Din dødelige plen.” Det var litt undergang og dyktig om de ugunstige virkningene av kjemikalier på plenene våre, så vel som menneskene som online på dem (hvis du ikke kunne fortelle fra tittelen), men poenget resonerte fortsatt med meg. Det forsterket vår beslutning om å slutte å gjødsle seg i tillegg til å bruke ugressmidler /plantevernmidler på hagen vår for noen år tilbake for å sikre at en spesifikk Chihuahua ikke løp i kjemikalier … i tillegg til å spore dem tilbake i huset vårt. I tillegg til når vi vokser bedre til en tid hvor Clara vil gjøre nøyaktig det samme i plenen (og krype rundt på gulvene inni), er vi fremdeles personlig på å holde gjødsel og plantevernmidler helt gratis i vår front så vel som bakgårder.

Den korte artikkelen handlet ikke alt om skremmende taktikk. Det berørte noen nyttige forslag for å gå mot et mye mer naturlig program for å bevare plenen din. Disse anbefalingene vekket nysgjerrigheten min, siden fordi vi forbød gjødsel/ugressmidler/plantevernmidler fra hagen vår, har vi virkelig ikke gjort noe proaktivt for å bevare det, så vel som det definitivt kan bruke litt assist (spesielt etter varmen/tørke vi har “koset oss” Akkurat her i Virginia). Heldigvis refererte den korte artikkelen til en bok, The Organic Yard Care Handbook av Paul Tukey, som enda mye mer heldigvis ble brakt på vårt regionale bibliotek (gratis bøker = booyah). Du har kanskje virkelig funnet det i noen av våre kontorutviklingsskudd fra noen uker tilbake.

Så som kapteinen på The Yard Care Nerd Squad har jeg gått med hele boken fra omslag til omslag, og lest mye mer om jordstruktur, Turf Anatomy, samt vanning enn jeg noen gang trodde jeg hadde tålmodighet til å lese. Det var egentlig ganske interessant i tillegg til at jeg ønsket at jeg hadde tid, energi, samt penger til å oppgradere hele landskapet vårt (heldigvis gir forfatteren mange forslag til å jobbe med det du har – noen få jeg håper å prøve de kommende månedene).
Våre foretrukne videoer

Lærere salong makeover
Vi hjalp til

0 sekunder på 2 minutter, 50 sekunder

Bo
00:25
02:03
02:50

Mange stiller spørsmål ved hvorfor vi har så mye torv mens vi tenker på oss selv til å være grønne, men siden vi ikke bruker noen form for gjødsel/plantevernmidler/ugressmidler, så vel som ikke engang vanner plenen vår med mindre vi så den ( Som vi ikke har gjort på 2+ år), er det virkelig et ganske miljøvennlig grøntområde. Vi bruker til og med en hjulmaskin 90% av tiden, slik at vi ikke engang har gassen som er guzzling skyld å tilby med. Imidlertid uansett, tilbake til boka. Da jeg uttalte at jeg opptrådte som kaptein for Gard Care Nerd -troppen, antydet jeg det. Bare se på nøyaktig hvor mange sider jeg flagget:

Uten å prøve å spille organisk yard pleier profesjonell her, trodde jeg i det minste at jeg ville dele noen av mine “aha” -øyeblikk, så vel som forslag fra å lese den organiske yard -pleiehåndboken for å sikre at dere menn kan få en smak av det jeg oppdaget så interessant:

Går du bare til bestemte deler av din bolig- eller næringseiendom for å klippe? Dette var en kastet bekymring, men det er #1 -konseptet som har satt seg i hodet mitt. Boken ber oss om å revurdere behovene i hagen vår, så vel som telefonsamtaler for å bekymre seg for et golfbaneforberedt område med miljøvennlig foran hjemmene våre. Tukey gjør en flott oppgave med å ikke få noen til å føle seg dårlige hvis de akkurat som en stor, gressete plen, men hans antatte å frø del av sin egen hage med villblomster fikk meg til å tenke nytt om noen områder på vår egen eiendom.

Selvopprettholdende vs. narkotikavhengig plen: Jeg likte analogien hans om at målet med et hage burde være å trene det til som vinterisatorer. En sunn organisk hage er en der plantene er sterke tilstrekkelige (og jorda er næringsrik nok) til at den tar ut ugress, overlever tørke og kjemper mot sykdom på egen hånd. indikasjon oss opp.

Det handler om jord først, Turf Second: Tukey bruker en god del å snakke om jord (men i hans synspunkt ikke nok). Han minner oss om at uten tilstrekkelig sunn jord som utgangspunkt, vil du kontinuerlig kjempe mot hagen din. Han dykker dypt inn i forslag til kondisjonering med kompost, kompostte, lufting osv. Imidlertid driver du virkelig poenget med at du burde forstå jorden din (ved å grave inn så vel som å undersøke den, så vel som ved å gjennomføre en jordtest) til Se hvor du kan mangle. Jeg kan prøve jordprøven så vel som kompost te ting, btw. Oppdateringer for å finne om/når jeg gjør det.

Bruk vann klokt: så vel som selv om vi ikke vanner hagen vår (takk og lov for alle høststormene som ser ut til å tidevende det oVer fra år til år etter så varme Virginia Summers) er det et helt kapittel om vanning med fantastiske forslag som: Vann mellom midnatt så vel som 09:00, slik at det kan suge inn før solen fordamper den (forsto du at kveldsvanning kan over-moisten ting samt resulterer i sopp?). På samme måte burde du objektivt for færre, dypere vanninger (som motiverer dyp rotvekst) i stedet for hyppige, lette vanninger (som etterlater røtter mye mer utsatt på overflaten) – selv om du alltid stopper for å la vann suge inn hvis du ser det samles hvor som helst. I tillegg til hvem forsto de aller beste sprinklerne der de spinnende roterende typene? Vi brukte oscillerende (med den progressive overtalende viften av vann) tilbake da vi kjente igjen hagen vår, men de distribuerer tydeligvis ikke vann så jevnt som de burde.

Vær smart når vann er knapp: Diskusjonen hans om tørke var mange relevante for meg, så jeg likte litt forklaringer som en Browning Yard er bare torven som går i dvale i tillegg til å spare energien. Mens instinktet ditt kan være å fortsette å vanne hver 4. til 8. uken, er du for å forhindre at plenen din bruning, vannet så godt mye før tørken unødvendig kan “våkne opp” hagen før tørke er over (og det er mye mer sikret når Den er brun så vel som i dvale enn “våken”). Han foreslår på samme måte å forlate torv litt lenger under tørke siden den vil produsere sin egen beskyttende nyanse. Vi kutter alltid hagen vår på den største innstillingen (bortsett fra på ekstremt slutten av sesongen) siden vi hørte at det var best, men nå forstår vi virkelig hvorfor!

Ufullkommenhet er greit: Muligens min foretrukne leksjon fra boka er at en ufullkommen hage er i orden (hvis den er i orden med deg). Mens Tukey bruker mye tid på å snakke om nøyaktig hvordan man skal skaffe seg ut, kutte ut, i tillegg til at de til og med kaster ut ugress – gjør han også poenget med at en plante i plenen vår bare er dårlig hvis vi oppgir at det er. Hvis du kan online med en lapp med kløver eller noen få løvetann på plenen din, la dem være i fred (kløver er virkelig bra for jorda, tro det eller ei). I sannhet er det aller første trinnet i Rile -metoden hans for å luke “slappe av” (de andre er “identifiserer”, “lytt” til hva det sier om plenens helse, samt “utrydde” om nødvendig).

Klipping kan være en kunstform: Tukey minner oss om at det å kutte enhver type plante er en unaturlig aktivitet som planten må komme seg fra, så torv er ganske fantastisk i metoden som vi barberer den kontinuerlig så bra som den kommer mye oftere tilbake enn ikke. Han gir mange forslag som Mow om kvelden for å redusere slitasje på hagen din så vel som utstyret ditt. Vekslende retninger hver klipping slik at du ikke motiverer langsiktige dekklinjer. Å, så vel som av programmet kuttet aldri mye mer enn en tredjedel av bladet på noen type en dag, ellers kan du sjokkere det så godt.

Det er mange andre fascinerende ting der inne (i det minste etter mine standarder), inkludert en god samling av hvordan-til-guider. Han dekker på samme måte mange valg for ikke-gressede plener som hager samt Xeriscaping. I tillegg til de neste månedene vil jeg kunne prøve ut noen av de tingene han foreslår i et forsøk på å miljøvennlig opp hagen vår både faktisk så vel som figurativt.

Har dere menn noen form for jordvennlige så vel som plenvennlige forslag eller teknikker å tilby? Noen typer anbefalinger om organisk hageomsorg som du bryr deg om å dele? Eller har du prøvd noen få av disse tingene med mye eller begrenset suksess? Del siden vi vil oppdage mye mer-spesielt meg, fordi jeg helt klart er et kortbærende medlem av Turf Geek Society.

*Bonus Freebie! Da besøkende Alee fant Organic Yard Care Handbook tilbake i Office Post, var hun glad for å se selskapets bok i huset vårt. Da jeg fortalte henne at jeg planla å blogge om det jeg oppdaget at hun så vel som Storey Publishing ga for å gi bort fem eksemplarer av Organic Yard Care Handbook til dere! Så hvis du vil ha et skudd på et av de helt gratis kopiene, kan du gå over til Facebook -siden vår der vi aksepterer innganger i dag (og kunngjør vinnerne på fredag, så husk å inspisere tilbake). Takk Alee så vel som Storey Publishing for Bonus Freebie!

Flere meldinger fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *