Faradite avdekker ny helt svart bevegelsessensor for huskinemak

Har du noen gang måttet spraye en hvit pir -svart for å blande deg inn med et tak? Nå har Faradite introdusert en ny helt svart bevegelsessensor utviklet spesielt for kinoer.

… vår nye Black Volt helt fri bevegelsessensor rettet mot kinoinstallatører. Denne nye ideen er utviklet for å smelte helt inn i bakgrunnen, og hjelpe jobber med å oppnå høye nivåer av estetisk ytelse, mens de på samme måte gir ytelsen som trengs.

Men det er ikke bare huset som er svart, Faraditt -mennene har gått den ekstra milen i tillegg til å ha gjort PIR -objektivet svart også

Før vi fullførte designen vår, så vi på hva som ble tilbudt, så vel som fant at mange mørke bevegelsessensorer fremdeles har en hvit objektiv. Kinoene vi ser demonstrere intens interesse for detaljer så vel som et ekte ingeniørfirma, vi er de samme, så vi ønsket å tilby et produkt som gikk enda mer i tillegg til å tilby en svart objektiv i tillegg til en svart situasjon for den øverste diskret sensor.

Basert på deres fremtredende bevegelsessensor 360, Volt Totally Free Design, bruker den nye svarte versjonen nøyaktig samme lavprofilhus som sitter bare 3,5 mm lykkelig i taket, så vel som er helt stille uten noe irriterende reléklikk.

Det kan drives av en 5V til 24V forsyning, så vel som den voltfrie/tørre komme i kontakt med grensesnittet gir integrasjon med mange fremtredende administrasjonsplattformer, inkludert Loxone, Control4, Lutron samt Crestron-belysning samt husautomatiseringssystemer.

For mye mer info inspiser lenken nedenfor.

faradite.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *