Energenie LAN Power Administration System – 4 IP Controlled Mains Sockets

Innlevering av Tim Hawes: Så det var et forum publiser best her på automatisert hus som aller første varslet meg om denne enheten. Det er en 6-veis strømfordelingsstripe med fire uavhengige, fjernkontrollerbare stikkontakter, så vel som to stikkontakter alltid på. Den ekte sjarmen til dette systemet var at utsalgsstedene kan kontrolleres over et LAN, så vel som om de kan bli kontrollert på et LAN de kan kontrolleres hvor som helst over internett.

Overvåkningssystemet vårt er ganske pålitelig, men det har vært hendelser når det har trengt å være hardt tilbakestilt, så vel som forutsigbart var disse hendelsene da jeg ikke var hjemme. Jeg trengte noe for å starte systemet på nytt. De nærmeste “frittstående” valgene jeg kanskje oppdager var enten en utvidelse av det eksisterende X10-systemet mitt, eller en GSM-byttet stikkontakt.

Systemet måtte fungere når det var nødvendig, så mens X10 benyttet seg av å være ekstremt pålitelig for meg, har det blitt mindre de siste årene. GSM-byttet stikkontakter virket som en ganske kostbar tjeneste da SIM-kort samt kontrakt/topp-ups ble inkludert, så vel som Energenie One også er på en tilstedeværende trekk i tillegg til temperatur i tillegg til å gjøre byttet.

LAN Power Administration -systemet så ut til å i form av mine behov fullstendig – fire kontrollerbare, uavhengige stikkontakter med tilbakemeldinger fra tilstanden, tilgjengelig hvor som helst med en nettforbindelse, samt alle for £ 70. Forsendelse av transportør er inkludert i den prisen, så vel som min dukker opp et par dager etter bestilling. Jeg hadde noen få bekymringer angående forsendelse, så vel som e -poststøtten var rask, vennlig og effektiv.

Det er verdt å merke seg at det er et ekstremt likt produkt tilgjengelig av Energenie (Power Administration System, merk ingen “LAN” -prefiks) som gir lignende funksjoner, men ikke er det samme. Denne alternativen krever at en datamaskin kobles til og kjører hvis du vil kontrollere over LAN/Internett. Det gir fremdeles lignende tidsbaserte tidsplaner osv. Uansett hvor avgjørende den ikke har en RJ45 -stikkontakt, bare en USB -en i stedet. Derfor må den kontrollerende datamaskinen holdes på hvis du vil ha tilgang til ekstern gevinst til samt kontroll osv.

Å komme tilbake til denne LAN -versjonen – boksen inneholder selve strømstripen, et retningshefte, programvareapplikasjons -CD samt to nettverkskabler, 1x direkte med så vel som 1x crossover.

Hele stripen er vurdert til maksimalt 2500 watt (10 ampere) i tillegg til å tilbakestille overbelastningsbeskyttelse. Systemet har også en interiørklokke, så vel som dette kan holdes synkronisert ved å bruke NTP -servere. I tillegg til at du kan slå på stikkontaktene så vel som av, gir systemet på samme måte forhåndsprogrammerte tidsplaner basert på tid eller spesielle hendelser. En fin funksjon er at det tidsbaserte programmet også fungerer når systemet er koblet fra LAN så vel som rutinen blir beholdt hvis strømmen går tapt.

En av de uventede funksjonene i systemet er nøyaktig hvor fredelig endringen er. Alle som har bodd med X10 -apparatmoduler, vil forstå at> Clunk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *