Funksjonelle og elegante rom i showhome

her hjemme og hjemme, jeg har brukt mye tid på å tenke, komponere i tillegg til å sjekke ut bilder av showhome 2012. (Det er tøft, jeg vet.) Den mest interessante delen av denne prosessen for meg var å sjekke ut huset i Oakville, Ont., I begynnelsen av september. Mens jeg var der, gjorde jeg det alle andre gjør: Jeg avbildet meg som bor der. Koser deg med et filmbilde med husholdningen på lavere nivå, holder formelle middagsfeiringer i spisesalen, koselig opp av avslutningen i det fantastiske rommet – du får poenget. Jeg avbildet å bo i alle rom, inkludert disse, som ikke var i problemet i oktober 2012, men er fremdeles like interessante som resten:

1. skapene

Hei, garderobeplass. Koblet til det primære soverommet inkluderer denne walk-in god plass til skjorter, kjoler, skjørt, gensere, sko, vesker osv.

Den motsatte veggen har en rekke skuffer utstyrt med California skap ‘skiller for skjerf, motesmykker så vel som hva annet du vil lagre. Drømmende.

Over i plassen med doble senger er til og med det mindre garderobeområdet smart designet. Ser du det lyset der inne? Du kan virkelig se hva som er gjemt i hjørnene.

2. Håndverks- og vaskerommet

Ah, en av mine absolutte høyt elskede deler av hjemmet. Denne plassen appellerer til crafteren i meg med garnskjermen, søskenmaskinen, vegglagring samt romslige arbeidsflater.

3. treningsstudioet

For utslitt til å komme til treningssenteret etter jobb? Ingen grunner her. Speilte vegger, en ballettstang samt topp-av-linjen-enheter leverer det du krever for yoga, dans samt andre utviklingen av trening. Krav til å overholde en instruksjons -DVD? Det er en TV montert på en tilstøtende vegg. Virkelig, ingen unnskyldninger.

Gjemt i fordypninger på hver side av plassen er skap for lagring av forsyninger (tenk yogamatter, håndklær, treningssenterklær), samt til og med et kjøleskap etter drikk for tørstende slukkere etter trening. Med så mye plass ville jeg invitere kompisene mine til en fysisk kondisjonsøkt. Hvem melder seg frivillig til å lede?

4. Ovenpå landing

Den romslige landingen i andre etasje, som lenker til gjesterommet, har en elegant sone for å peke noen få raske bokstaver, inspisere e -posten din eller hva annet du vil ha. Det er veldig lite, men likevel varmt.

Krever du noen form for mange flere grunner til å kjøpe en billett til Princess Margaret Welcome House Sweepstakes? Tro ikke det! Hop videre for å hjelpeconquercancer.ca nå, så vel som å kjøpe din i dag for en mulighet til å vinne denne showhomen på 4,3 millioner dollar. Tickets are already over 50% offered out! You might likewise win other homes, high-end vehicles, dream holidays as well as more.

Photo credits:1-3, 5-6. Seema Persaud4. Michael Graydon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *