Gjennomgang: Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

En nylig PC bygget for et spesielt prosjekt (mer om det som kommer snart) brakte med seg et krav for et praktisk alt-i-ett trådløst tastatur og mus.

Logitech K400 Wireless Touch -tastaturet var akkurat det vi lette etter, og dens kompakte størrelse (ca. 36 cm x 14 cm) klarer fortsatt å innlemme en anstendig størrelse på berøringsplaten.

Å koble K400 til PC -en din er en plug and play -jobb ved å bruke den lille USB -mottakeren – den lave profilen er spesielt velkommen hvis du bruker den på en bærbar PC. I vårt tilfelle er det i en stasjonær maskin, og den medfølgende plugin -utvideren lar den sitte ute fra alle de andre kontaktene på baksiden, og sannsynligvis hjelper RF -forplantningen litt i tillegg til å gjøre det mindre fiddly å fjerne.

Denne enkelt 2,4 GHz “Unifying” USB -mottakeren lar deg legge til opptil 6 Logitech -enheter (tastaturer, mus, trackballs, touchpads osv.). Logitech siterer et område på opptil 10 meter, og vi fant at det fungerte pålitelig i innstillingen.

Stegpagen er multi-touch aktivert og inkluderer støtte for Windows 8 Edge-bevegelser. I tillegg til museknappene direkte under sporputen, er det en gjennomtenkt plassert museknapp øverst på venstre hjørne av tastaturet. Dette lar deg holde enheten to hånden, hviler høyre tommel på berøringsplaten og venstre på denne museknappen – se nedenfor.

Tastene har anstendig reise, og det er mediekontroller nøkler for spill, volum opp, volum ned osv. Det er ingen separat tallpute (men det er lite sannsynlig at du kjøper dette til et Excel -regnearkmaraton), og det er ingen bakgrunnsbelyst heller (selv om det er Tilgjengelig på K400s Big Brother – The Logitech K830)

Manualen lover en ‘ett års batterilevetid’ fra 2 x Duracell AA -cellene som er inkludert i boksen (godt utført Logitech) og en av/på -bryter på baksiden av enheten hjelper med å spare strøm når du er borte.

K400 er optimal for stuen sofa surfer, og den fungerer til og med med noen smarte TV -er og spillkonsoller også. Tilgjengelig i svart (og hvitt til kjøkkenet ditt) fra under £ 30.

Tilgjengelig fra Amazon

Salg

7 931 anmeldelser

Logitech K400 pluss trådløst berørings-TV-tastatur med enkel mediekontroll og innebygd pekeplate, HTPC-tastatur for PC-tilkoblet TV, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK English Layout-Black
Media-vennlig: K400 Plus Wireless Touch TV-tastatur gir deg integrert, behagelig kontroll av din PC-til-TV-underholdning, og eliminerer rotet til et eget tastatur og mus
Plug-and-play: Bare koble den samlende mottakeren til en USB-port og det trådløse pekeplaten-tastaturet er klart til å gå; Juster kontrollene med programvare for Logitech Options for å lagre foretrukne innstillinger
Strømpakket: Bygget med avslappet kontroll i tankene, har dette trådløse TV-tastaturet en anerkjent og lang batterilevetid på opptil 18 måneder (2), inkludert en av/på-knapp for å hjelpe den enda lenger

£ 28.99

Kjøp på Amazon

logitech.com

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Siste oppdatering den 2021-10-04 / tilknyttede lenker / bilder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *