Det er mye viltvoksende mega-mansjoner der ute. Selv på 10.000 kvadratmeter er imidlertid ikke denne kalksteinskledde eiendommen rett nord for Chicago en av dem. Det lysfylte interiøret er definitivt storslått og ekspansivt, men fra det ytre er det mye mer Petit Trianon enn Palace of Versailles. La oss ta en titt.

Arkitektonisk er det mye som skjer her: georgiske skorsteiner; nyklassisistiske pedimenter så vel som balustrader; Romanske vinduer; elegante, industrielle black metal-vinduer og, for å toppe alt, en moderne, glasskantet enkevandring. Godhet. Innkjørselen fører i beste fall til en underjordisk tre-bil garasje.

En feiende marmortrapp ønsker både gjester og innbyggere velkommen. Hvite vegger så vel som subtilt vendt stein -metode for effekten av det forseggjorte metallrekkverket. For de med nyttige bekymringer, er det to kappegarduler på hver side av inngangsdøren.

Det åpne konseptet og spisestuen ligger like ved fronthallen. For all sin Stony-storhet på utsiden, føles dette hjemmet virkelig innbydende på innsiden, takket være høye vinduer så vel som brede plante gulv.

De samme franske vinduene som er oppdaget i hele hjemmet, hindrer det valnøttpanelede biblioteket fra å føle seg tett. Hvis lesing ikke er din greie, ta den personlige heisen til husets kino i kjelleren, eller arbeid opp svette i treningsrommet.

Franske dører, marmor, så vel som hvitt møllearbeid fortsetter i et fullt toalett (det er fem-ett for hvert soverom-pluss tre halvbad). Døren fører ut til en av seks terrasser med utsikt over Lake Michigan samt en skogkledd kløft.

Inspirert av dette hjemmets europeiske teft? Inspiser ut noen ekte franske vinduer i Matthew Hague publiserer i en attraktiv parisisk leilighet.

Fotokreditter: 1. De-lux.tv, gjennom Sothebys verdensomspennende Realty2-4. Sothebys verdensomspennende Realty5. David Shiba, gjennom Sothebys verdensomspennende eiendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *