5 Motetrender for å bringe hjem fra rullebanen vår 2017

rullebanetrender ofte spår stilene som dukker opp senere i hjemmene våre. Med vår/sommer 2017 -samlingene som nylig ble innpakket i New York, London, Milano og Paris, så vi nærmere på fem av motemånedens viktigste trender som lett kan gjenspeiles i rommet ditt. Klikk gjennom for å få noen stilige ideer som vil forvandle hjemmet ditt til en som er Anna Wintour-godkjent.

Våren 2017s Bohemian Cool Girl er så langt fra Coachella -stereotypen som de kommer; Tenk jordiske toner, organiske stoffer og en eklektisk kant. Ved kviser utstråler hauger med overdimensjonert strikkevarer en følelse av komfort.

Fotograf: Med tillatelse fra Acne Studios

For hjemmet, ta ledetråder fra denne trenden ved å blande tekstiler i forskjellige mønstre og dempede toner. Her blir en tikkende stripebenk forskjøvet med eksotiske utskrifter, mens et teppe hang over en gardinstang gir en distinkt vindusbehandling.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: House & Home March 2011

Designer: Coleduron interiørdesign

Hvis det er en trend som alltid ser ut i løpet av motemåneden, er det striper! Denne sesongen gikk designere dristige i lyse primærfarger som kanaliserer en Mondrian-inspirert stemning, som på Proenza Schouler.

Fotograf: Med tillatelse fra Proenza Schouler

Kanaliser denne enkle å mimiske trenden ved å vise et utvalg av dynamiske ulltepper over rekkverket ditt for en øyeblikkelig hit med farger og mønster som fungerer perfekt i et hvitt rom.

Fotograf: Virginia MacDonald

Kilde: House & Home oktober 2012

Designer: Bev Hisey

Pink er “it” -fargen for våren/sommeren 2017. Mens vi så massevis av rødme pink tidligere i måneden, dominerte dype fuchsias og magentas rullebanene i Paris.

Fotograf: Med tillatelse fra Valentino

For en frisk støt av energi, bland lettere toner av pink med elektrifiserte. Her spiller et bubblegum rosa flatvevet rug av de mye mer livlige kunstverkene, vasen og aksentstolene.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: House & Home, desember 2014

Designer: Tanya Linton

Splashy blomster dør aldri, og denne sesongen kom de i små nostalgiske kvister på Dolce & Gabbana, hvor de satte et 50 -talls spinn på trenden med feminine frills.

Fotograf: Med tillatelse fra Dolce & Gabbana

En ny inntrykk av den blomstertrenden, bittesmå blomster er en avgang fra de store humørfulle blomstrene vi har sett på sent. På dette badet er de blå og hvite små blomsterprintdrapene ikke bare uventede, men tilfører et søtt spinn til det moderne rommet.

Fotograf: Virginia MacDonald

Kilde: House & Home August 2014

Designer: Robin Young

Vanligvis er gul ikke den mest bærbare fargen. Men det hindret ikke designere på tvers av alle de fire motekapitalene fra å skape utseende i nyanser fra sennep og ringblomst til safran og solsikke.

Fotograf: Med tillatelse fra ChanelMens dempet gult kan tilby en fransk country -stemning, er lyse toner som sitron best igjen til tilbehør. I et nøytralt rom som dette lysfylte kjøkkenet, gir den solfylte fargen på avføring energi til sin rene design.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: House & Home March 2014

Designer: Lisa Moody

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *