Automatisert Hjem 2.0 – # 38 Hvor gikk det bra med vår Loxone Installer?

Så, vår loxone smart hjemmeinstallasjon, hvor gjorde det alt så galt?

Jeg driller selvfølgelig, vi er glade med vårt system, og selv om det er ganske omfattende, er våre viktigste angrer hvor vi ikke tok det enda lenger! Så her er noen tips som kan hjelpe deg når du planlegger din.

Speakers & Music Control

Selv den eneste høyttaleren i vår ensuite er strålende, så vi burde ha lagt til en i omkledningsrommet også. Disse kan til og med ha vært vanlige for å spare bekostning av en ekstra sone som gjør det svært kostnadseffektivt også.

Vår Amina Subwoofer skjult inne i kjøkkenøya er en fantastisk suksess, og kanskje vi burde ha lagt skjult del i Loxone Music System i andre rom også.

Vi monterte en berøringsflate på vår kjøkkenbenke og det fungerer veldig bra. Det ville vært fint å ha en annen i dusjen for å kontrollere spillelisten og volumnivået der også.

Jeg har nylig sett høyttalere plassert under baldakiner foran og bakdører. Det er en god ide som vil tillate musikk eller kunngjøringer å bli spilt ute uten å gå på problemer med å kjøre kabler i hagen.

Elektriske persienner

Vi har motoriserte persienner i de fleste rom i første etasje, men vi gikk for manuelle enheter i ensuite, garderobe og verktøy.

Hvis jeg gjorde det igjen, ville jeg gjøre alle disse persienner elektriske. De er så praktiske og å ha dem automatiserte betyr at du ikke engang trenger å tenke på å heve og senke dem hele dagen.

Baderomsspeil

Jeg har nevnt denne før. Lys stemningen rundt huset er fantastiske, og vi har rikelig med RGBW ledet i våre bad også. Men belysningen rundt speilene (og anti-tåkevarmepadsene) er slått på på speilene selv. Vi burde ha kjørt kabler og koblet disse til Loxone-systemet for å bytte dem fra veggen og tilstedeværelsessensorene.

Smettling tid

Ikke under estimat hvor mye tid som kreves for å fullføre og programmere et smart hjemsystem.

Selv passerer gjennom de forskjellige årstider bringer nye ideer og krav. For eksempel, om vinteren vil vi at våre persienner skal være åpne for solvann, passivt oppvarming av huset og redusere oppvarming regninger, mens om sommeren kan blinds brukes til skyggelegging og holde ting kule.

Det tar måneder i et hus før du lærer måten du bor og hva hver bryter trenger å gjøre. Å få alt riktig for den første løsningen er fortsatt veldig viktig (sjekk ut vårt innlegg på andre ideer for dine elektriske elementer også), men evnen til å omprogrammere ting er en av de enorme fordelene med et smart hjem system over et konvensjonelt kablet hjem.

Mindre trådløs

Etter mer enn 20 års hjemmeautomatiseringsopplevelse, er det vanskelig å holde ting som hardt kablet, en av mine mantras.

Vi brukte imidlertid fortsatt noen få loxone-dør og vindu kontaktluftsensorer, og jeg erstatter allerede batterier etter mindre enn 8 måneder. Mens de er ryddige og praktiske hvis jeg gjorde det igjen om morgenen, ville jeg trolig endre disse til harde kablede sensorer i stedet der det er mulig.

Suggestions for Loxone

Mens vi elsker vårt system, er det alltid rom for forbedring, så vi vil gjerne se disse endringene som vurderes av Loxone.

The Touch Nightlight Air is too bright for us at night, even on its lowest setting. Take a look at how dim the Google home Hub gets, it’s perfect.
The Loxone intercom should have an NFC Code Touch built in and it needs to have a much better quality camera.
It would be good to see Loxone create a market place to provide a library of drivers for commonly integrated items.

Fremtiden

It’s exciting to see the ongoing development of the Loxone system with new hardware constantly being released as well as updates and added features coming to the app and Config software.

We’ve had so much interest in this aspect of our self build and it genuinely takes the house to another level. It feels weird walking into rooms in other houses where the lights don’t come on automatically now

If you are considering an automated home I highly recommend the Loxone system, and epitome Living.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
LinkedIn.
Pinterest2.
E-post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *