Smarte hus En sannhet da 30 000 er organisert

i helgene teknologiske show fra BBC- “Click” inneholdt et nytt fremskritt av kloke hus som nettopp utviklet seg i Sør-Korea. Disse leilighetene er designet for en utrulling av 30 000 nye hus i 2008. Du kan streame programmet fra BBC-nettstedet gjennom lenken på slutten av denne artikkelen …
“Mer enn 100 hus som gir klok innovasjon er nettopp utviklet i Sør -Korea, så vel som en til 30 000 er planlagt … hver leilighet gjør utnyttelse av de elektriske strømkabel -TV -ene for å overføre data i tillegg til strøm. Hvert apparat må være kompatibelt med et system som heter Homenet, et av en rekke stridende systemer som tilbys i Sør -Korea. Alternativet med tjeneste begrenser også hvilke dingser koreanere kan kjøpe for å koble seg inn i systemet ettersom hvert apparat må være kompatible. Regional elektronikk Enorme LG står bak dette prosjektet, i tillegg til at det allerede har bygningstilbud for å gi rundt 30 000 lignende hus hvert år fra 2008 … futuristisk visjon – det er en idé som nå er en realitet, men det neste hjemmet vi så var en Mock opp hvordan ting kan være.
I Sør-Koreas visjon om fremtidens hus vil vi alle ha mini-PC på håndleddene våre, som slår ting av eller på, åpner dører, samt sporer brukerens innstilling i hjemmet.
Smart garderobe – Stilveiledning leveres av et speil på garderoben
Her kan det som er stemmeaktivert, så vel som kjøleskapet tilby deg oppskrifter som bruker komponentene inni, samt lar deg forstå om maten din er utdatert.
Det avhenger av matemballasjen inkludert radiokoder, eller RFID -etiketter, som kan sjekkes ut av kjøleskapet hver gang det passerer med døren.
Men vil matmarkedet eller forbrukerne være forberedt på å betale mye mer for dette? I tillegg til hva med mat som ikke er tilgjengelige i gode tilbud med emballasje?
På soverommet kan garderobespeilet ditt fortelle deg at rutinen din for dagen, hjelpe deg med å velge klær – hvis alle klærne dine har vaskbare radioselskaper som er kompatible med systemet – i tillegg til å holde deg så mye som dato med værforholdet så vel som trafikk.
Når det er på tide å gå, vil fremtidens hjem stenge seg av. ”
Les den korte artikkelen, samt strømme programmet fra BBC -klikknettstedet

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *